Helena Robert

clases de flamenco en vilanova i la geltru-professora de baile español y flamenco en estudi de dansa TS

Professora Dansa Clàssica

Professora d’iniciació a la dansa per a nens, dansa clássica i castanyola.  

Formació

Formada profesionalment en una varietat de disciplines, des de la dansa clàssica i espanyola com a base, fins al jazz musical, el jazz-funk, la dansa contemporània, el comercial i la tècnica de Heels.

Ha complementat la seva formació amb cursos intensius i classes magistrals a l’Institut del Teatre.

Formant-se en escoles de París (Au Salon de Danse Valérie Plazenet) i Londres (Pineapple i Base Dance Studios), amb professorat de renom com ara Adam Pudney (English National Ballet), Anna du Boisson (Rambert Dance Company), Madeleine Waters, Sheida Mas (Mas Dance), Magdalena Mannion (CSDMA- Londres), Maxy Razor, Danielle Barton i Tarek Khwiss.

helena robert-professora ballet para niños

Experiència

  • Va formar part de la Jove Companyia de Dansa i, posteriorment, juntament amb una generació de ballarines de l’Estudi i el suport del professorat i equip directiu, van fundar el Ballet Jove Eterndansa. 
  • Va tenir l’oportunitat de donar vida a personatges com ara la Inspiració i l’Obligació (Un conte de Festa Major); El Dolcet (El Dolcet); i Saltironets (Saltironets), entre d’altres. 
  • Implicació en concursos d’àmbit nacional, on ha participat i guanyat diversos reconeixements en modalitat grupal, duo i solo (Pas Paysant, Giselle).

Classes

Iniciació a la dansa, dansa clàssica i castanyola.