Adriana Barrabés Fontanet

Professora de dansa clàssica, repertori, dansa contemporània i creativa


FORMACIÓ

Adriana Barrabés Fontanet va rebre la seva formació (dansa clàssica i contemporània, jazz i musical) a la Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya, cursant també el programa d'estudis de la Royal Academy of Dance (RAD), i a la càtedra del Ballet Nacional de Cuba.

EXPERIÈNCIA

Formant part com a ballarina del Llac dels Cignes amb la companyia de l'Angel Corella, en les produccions del Llac dels Cignes i Romeu i Julieta amb el English National Ballet. Participant en la producció del Quixot amb el ABT al Gran teatre del Liceu, i en les produccions del Trencanous i el Quixot en la companyia Pasados de Mallorca en el teatre Principal. Participant també en el Festival FIB i com a ballarina en diferents videoclips, i imatge del IBStage de Sitges.

Ha impartit classes de clàssic, dansa creativa i contemporani a escoles com Carme Caparrós, la Farigola, al centre cívic del casinet d'Hostafrancs, l'Escola de dansa Neus Garcia, Escola de Dansa 113, Osteetanz Greifswald, escola de dansa Santa Cecília, Barcelona Summer Course, entre d'altres. Participació al Gran Teatre del Liceu en l’Opera, La Gioconda 2019 i en Aída al 2019-2020