Beatriz Higueras Carvajal

Professora de flamenc


Des de ben petita començo una formació llarga de dansa espanyola i flamenc de la mà de mestres com Antonio Najarro, Merche Esmeralda, Antonio Canales, i altres...

Em trasllado a Sevilla on continuo els meus estudis superiors a la prestigiosa Escola de Flamenc Cristina Heeren on aconsegueixo una beca per estudiar amb mestres de com Milagros Mengibar, Javier Barón, Luisa Palicio, Choro Molina, Pastora Galván, Fernando Jimenez, Ana Morales, Maria Moreno, etc. combinant sempre els meus estudis amb la meva altra passió, la docència.

Sóc una balladora flamenca que partint d'un concepte flamenc tradicional, i a la vegada també de la dansa integral, busca aprofundir en les formes de percebre el ball a través de l'exploració de sons, la música, altres disciplines de la dansa: la dansa teatre flamenc i l'escenografia. A la recerca d'una nova essència, innovadora, perceptiva i elàstica.

A més sóc Coach integral certificada, la curiositat i interès per l'ésser humà i el seu comportament em van portar a formar-me en aquesta especialitat, eina que trasllada a la dansa, tant a l'escenari, com els seus alumnes, aplicant les bases del coaching en les seves classes de dansa, amb exercicis específics per així aconseguir aportar benestar i autoconeixement als seus alumnes, en el dia a dia i com a professionals

Actualment també emprenc projectes amb la meva pròpia companyia oferint així espectacles, cursos generals, tallers i cursets específics en l'àmbit nacional i internacional.