Úrsula Rilo

Professora de Hip Hop


FORMACIÓ:

Úrsula Rilo porta 20 anys dedicada a l'ensenyament i difusió del hip-hop i s'ha format en diferents països com França, EUA, Itàlia, Rússia, Japó, Korea, Alemanya i Espanya.

EXPERIÈNCIA:

És ballarina i coreògrafa reconeguda i ha guanyat nombrosos premis com el Campionat d'Europa de Hip-Hop celebrat en Lido vaig donar Jesolo (Itàlia) en 2003; Campionat d'Espanya en 2002, 2004 i 2005; i Campionat Nike Rockstar Workout en 2006 amb la Companyia Estilo. Ha treballat també per a diferents signatures comercials en esdeveniments, desfilades i passarel·les (Nike, Reebok, El Corte Inglés, Cebado, Levy’s, Nokia, etc.).

Úrsula Rilo va ser ballarina de l'espectacle de dansa-teatre “Humans” l'any 2008 amb la Companyia Estilo.

És coreògrafa dels grups de competició Swap i La Petite Excellence. Amb aquest últim ha aconseguit primers llocs en competicions nacionals i internacionals celebrats a Roma, Barcelona, Zaragoza i Alacant en 2011, 2012, 2013 i 2014. Amb La Petite Excellence també ha participat al programa de televisió “Tú Si Que Vales”, en “Salta A la Vista” i en el campionat “Juste Debout” en la seva preselecció d'Espanya.

Úrsula és Presidenta de l'Associació d'Hip-hop Prat Úrsula Rilo i ha dirigit i produït els espectacles de dansa-teatre “Per parar un tren” i “Identitat” que han estat representats en teatres com el Teatre Maragall de Gavà, el Teatre Bartrina de Reus, el Teatre Modern d’El Prat de Llobregat i el Teatre Almeria de Barcelona en el festival Barcino.