Natalia Artiach

ballet_professora iniciacio en estudi de dansa TS en vilanova

Professora Clàssic i Dansateràpia

Professora i Terapeuta: Clàssic, dansaterapeuta, dansa creativa i expressió corporal.

Formació

  • Diplomada en Educació Especial, Formada en DMT amb María Fux, Graciela Vella, i uns altres dansaterapeutes europeus Vincenzo Puxxedu, Enzio Bellia, Teresa Monsegurd.
  • He impartit cursos per a la Universitat de Saragossa i la de Barcelona, en el sector de l’educació infantil, especial i social.

 

«Moviment i emoció sempre van totalment units»

De nena volia ser ballarina i em vaig formar per ser-ho amb María d’Àvila fins que vaig complir els 14 anys, que una lesió va canviar les meves il.lusions, i vaig haver de deixar de ballar.

Quan el meu pare va trobar un article de «María Fux, dansateràpia i discapacitat», no vaig dubtar en fer aquesta especialitat. I així finalment s’unien les meves dues passions, la dansa i la pedagogia amb persones amb dificultats.

natàlia artiach_professora clàssic i dansaterapia en estudi de dansa ts

Experiència

He treballat amb molts sectors de la població: nens, diferents discapacitats, diferents malalties (càncer, depressió…), tercera edat i salut mental. I tots m’ensenyen que és possible ballar, que un canvi en el moviment és un canvi en la nostra psique.

Tots podem crear i dansar i això és el que procuro ensenyar als meus alumnes, que la dansa ens fa sempre millors persones.

Classes

Dansa clássica, dansa creativa, dansaterapia i expressió corporal. Professora del grup JUNTS BALLEM.